Radio (dansk)

Lena Odgaard har rapporteret fra Mellemøsten for Radio24syv siden sommeren 2012 og for DR, blandt andet P1, Radioavisen, TV-avisen og DR2 Dagen, siden 2013.

Audition til Arab Idol holdes for første gang i Palæstina

21. mar. 2014 | DR - P1 Morgen

I aften vil over 1 million danskere se med, når Henriette, Lucy, Pernille og 'Anthony Jasmin' dyster i semifinalen i X-Factor. Det er mange seere - men dog ikke noget at regne i forhold til de 100 millioner, der så med, da Mellemøstens pendant til X-Factor, Arab Idol, sidste sommer blev vundet af den unge palæstinenser, Mohammad Assaf. I denne uge var han så i Ramallah på Vestbredden for at støtte hundredvis af håbefulde palæstinensiske sangere, da der for første gang blev afholdt udtagelse til det arabiske talentshow i de palæstinensiske selvstyreområder. Og for de unge fremmødte handlede det om langt mere end at blive berømte.

Hør udsendelsen på dr.dk